SprekerEsther is een populaire spreekster omdat ze een breed palet aan thema’s in haar portefeuille heeft. Van klinische psychiatrie tot opiniërende onderwerpen waarbij ze graag prikkelt en het debat op het scherpst van de snede niet schuwt.
U kunt haar boeken voor een lezing over psychiatrische aandoeningen zoals angststoornissen, depressie, psychose, lichamelijk onverklaarde klachten zoals chronische vermoeidheid of pijn, psychose en persoonlijkheidsstoornissen.
Door haar jarenlange ervaringen met high-performers zoals musici en sporters heeft ze uitgebreide kennis over stressbiologie en met name het moeten presteren onder stress.

Meer filosofisch van aard zijn haar lezingen over kunst en waanzin, waarin ze u meeneemt in het spannende domein van creativiteit en schoonheid en de duistere prijs die artiesten daarvoor soms moeten betalen.

Daarnaast is Esther maatschappelijk bevlogen, hetgeen tot uiting komt in talloze media-optredens en columns. Bijvoorbeeld haar zomerreeks voor Trouw over de Hoofdzonden anno nu. Deze thema’s zijn uiteraard ook geschikt voor lezingen waarbij Esther graag haar bevindingen uit de spreekkamer verbindt met knelpunten en spanningen in de samenleving die we soms lastig vinden om onder ogen te zien.

Haar lezing Gezonde Patronen - Human Relations is prikkelend, filosofisch, scherp en in te zetten voor publieke podia en organisatie congressen- en events.

Voorbeelden van presentaties:
https://academievoororganisatiecultuur.nl/events/patronen-16-november https://www.youtube.com/watch?v=JdSPfjgbACw

Meer informatie en contact: info@esthervanfenema.nl

of:

Speakers academy

Academie voor Organisatiecultuur